Disney Store Become

• iOS

Om Disney Store Become

posted on 2015/12/04

Gå med i upproret! Mode och teknik från Star Wars har slagits ihop för att skapa en utomgalaktisk upplevelse. Ladda bara ner appen Disney Store Become, aktivera den, sätt din telefon i framfickan på din BB-8-tröja och låt Star Wars-äventyret börja! Peka på skärmen för att "bli" BB-8 med rörelseaktiverade animationer, ljudeffekter och mer! Star Wars-fans av alla åldrar borde ladda ner appen Disney Store Become i ljushastighet.

Hitta den här högteknologiska huvtröjan på DisneyStore.com och få den fulla galaktiska upplevelsen. Ingen huvtröja? Inga problem. Du kan ändå utforska appen och bli den nya droiden från Star Wars! Njut av din resa.

För att få en så bra spelupplevelse som möjligt är det bäst att använda en enhet med accelerometer och gyroskop.

Image of BB8 logos Image of BB8 in the Disney Store Become app Image of BB8 logos

Ursprungligt lanseringsdatum: December 7, 2015

Aktuell uppdateringsversion: 1.0

Nyheter i denna version?
Fungerar det här spelet på min enhet? Klicka på din enhets plattform för systemkrav:

ANSVARSFRISKRIVNING: Det är Disney Mobile Support-policy att inte hjälpa vid felsökning av våra appar på enhetshårdvara som blivit modifierad eller ändrad ("rootad", "jailbreakad", etc.) jämfört med OEM-specifikationer eller mjukvara som blivit ändrad, flashad eller anpassad bortom möjligheter givna av utvecklaren. Medan vissa av våra produkter kan fungera på modifierad hårdvara och mjukvara kan vi på grund av den mängd varianter av modifieringar och potentiella risker endast ge support för officiellt godkända versioner av enhetshårdvara och mjukvara.

Användbara länkar

• Klicka här för en länk till App Store
  • Klicka här för en länk till Google Play
  • Klicka här för en länk till Windows Phone Store
  • Klicka här för en länk till Windows Store