Dodo Pop

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • PC
  • Windows Phone 8
  • iOS

Om Dodo Pop

posted on 2015/11/12

Här kommer nästa stora pusseläventyr, från skaparna av Where's My Water och Frozen Free Fall! Börja smälla!

PARA IHOP & SAMLA tuggummin på ett öhoppande pusseläventyr och hjälp dodon Crash att flyga hem! Dodo-fåglar har inte kunnat flyga... förrän nu! Tuggummin regnar från himlen och har bildat högar överallt. Tryck på grupper av samma färg för att mata Crash med dem. Med tillräckligt många tuggummin kan Crash blåsa en bubbla stor nog att bära honom till nästa ö, och ett steg närmare hans hem!

Hjälp Crash på hans resa hem till Dodo-ön!

Ursprungligt lanseringsdatum: Juni 25, 2015

Aktuell uppdateringsversion: 1.6.0

Nyheter i denna version?
Fungerar det här spelet på min enhet? Klicka på din enhets plattform för systemkrav:

AndroidApple IconWindows 8Windows 8
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8

ANSVARSFRISKRIVNING: Det är Disney Mobile Support-policy att inte hjälpa vid felsökning av våra appar på enhetshårdvara som blivit modifierad eller ändrad ("rootad", "jailbreakad", etc.) jämfört med OEM-specifikationer eller mjukvara som blivit ändrad, flashad eller anpassad bortom möjligheter givna av utvecklaren. Medan vissa av våra produkter kan fungera på modifierad hårdvara och mjukvara kan vi på grund av den mängd varianter av modifieringar och potentiella risker endast ge support för officiellt godkända versioner av enhetshårdvara och mjukvara.

Spelfunktioner

• PARA IHOP OCH SMÄLL massvis av färgglada tuggummin
  • UTFORSKA 140 nivåer på tropiska öar
  • SAMLA tuggummin åt Crash - finns som körsbär, äpple och andra fruktiga smaker!
  • POWERUPS som Stryk en och Regnbågsplask
  • BRYT IGENOM hinder som is, låsta tuggummin och jättetuggummin i 7 olika speltyper!
  • TJÄNA 3 stjärnor på varje nivå för att visa upp dina förmågor

Krav för Android-enheter
Om din Android-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Android OS 4.0 och senare

högst upp på sidan

Krav för iOS-enheter
Om din iOS-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• iPhone 4 och senare, iPod touch 4 G och senare, iPad 2 och senare (inklusive iPad mini)
  • iOS 6.0 eller senare

högst upp på sidan

Krav för Windows Phone 8
Om din Windows Phone 8 uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Windows Phone 8
  • mediauppspelning
  • datatjänster
  • rörelse- och riktningssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

högst upp på sidan

Krav för Windows 8
Om din Windows 8-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Windows 8
  • Processorer som stöds: x86, x64, ARM