Frozen Free Fall

• Android
  • Mac
  • iOS

Om Frozen Free Fall

posted on 2017/08/25

Gör dig redo för ett episkt pusseläventyr i Arendelle, inspirerat av Disneys Frost! Häng på Anna, Elsa, Olof och fler av dina favoritfigurer på en resa för att matcha hundratals isiga pussel helt GRATIS!

Image of Frozen Free Fall main screen  Image of Frozen Free Fall gameplay screen

Ursprungligt lanseringsdatum: November 21, 2013

Fungerar det här spelet på min enhet?
Image of Apple devices iPhone (iOS 7 + up)
Image of Android logoAndroid (OS 4.2 + up)
Image of Amazon logoAmazon

Spelfunktioner
  • SPÄNNANDE 3-I-RAD-SPEL - Skjut runt vackra iskristaller för att lägga 3 eller fler i rad och sätt dina förmågor på prov med extra utmanande spelmål!
  • LÅS UPP FLER FIGURER ALLT EFTERSOM - Börja din resa som unga Elsa och Anna och lås sedan upp vuxna versioner av systrarna på dina äventyr i deras land. Följ med i berättelsen och spela som ännu fler figurer såsom Olaf, Sven, Kristoffer, Hans och Pappsen!
  • UNIKA KRAFTÖKNINGAR FÖR VARJE FIGUR - Använd Annas fackla för att elda upp en hel rad kristaller eller Elsas glaciärkraft för att få alla kristaller med samma färg att magiskt försvinna! Prova även på Hans svärdsving för att skära rakt genom kristallerna och hitta ännu fler coola kraftökningar!

Användbara länkar
ANSVARSFRISKRIVNING: Det är Disney Mobile Support-policy att inte hjälpa vid felsökning av våra appar på enhetshårdvara som blivit modifierad eller ändrad ("rootad", "jailbreakad", etc.) jämfört med OEM-specifikationer eller mjukvara som blivit ändrad, flashad eller anpassad bortom möjligheter givna av utvecklaren. Medan vissa av våra produkter kan fungera på modifierad hårdvara och mjukvara kan vi på grund av den mängd varianter av modifieringar och potentiella risker endast ge support för officiellt godkända versioner av enhetshårdvara och mjukvara.