Frozen Free Fall

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • Kindle Fire HD (Amazon)
  • Mac
  • PC
  • Social
  • Windows Phone 8
  • iOS

Om Frozen Free Fall

posted on 2016/01/18

Gör dig redo för ett episkt pusseläventyr i Arendelle, inspirerat av Disneys Frost! Häng på Anna, Elsa, Olof och fler av dina favoritfigurer på en resa för att matcha hundratals isiga pussel helt GRATIS!

Ursprungligt lanseringsdatum: November 21, 2013

Aktuell uppdateringsversion: 3.4.0

Nyheter i denna version?
Doften av gran ligger i luften med 30 nya höstinspirerade nivåer!

• SPELA 30 NYA NIVÅER
    Vandra uppför den vindpinade stigen genom vackra höstmiljöer i sökandet efter nya pussel på den ändlösa banan!
  • GOTT OM KOTTÖVERRASKNINGAR
    Fånga tallkottar i korgen med skicklighet och strategi för att klara pusslen! Låt dem inte falla ned!
  • TVÅ ÅR AV FREE FALL!
    Nu är Free Fall två år gammalt! Tack för att du spelar!

Fungerar det här spelet på min enhet?
Klicka på din enhets plattform för systemkrav:

AndroidApple IconWindows 8Windows 8User-added image
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8Mac OS X

ANSVARSFRISKRIVNING: Det är Disney Mobile Support-policy att inte hjälpa vid felsökning av våra appar på enhetshårdvara som blivit modifierad eller ändrad ("rootad", "jailbreakad", etc.) jämfört med OEM-specifikationer eller mjukvara som blivit ändrad, flashad eller anpassad bortom möjligheter givna av utvecklaren. Medan vissa av våra produkter kan fungera på modifierad hårdvara och mjukvara kan vi på grund av den mängd varianter av modifieringar och potentiella risker endast ge support för officiellt godkända versioner av enhetshårdvara och mjukvara.

Spelfunktioner

• SPÄNNANDE 3-I-RAD-SPEL - Skjut runt vackra iskristaller för att lägga 3 eller fler i rad och sätt dina förmågor på prov med extra utmanande spelmål!
  • LÅS UPP FLER FIGURER ALLT EFTERSOM - Börja din resa som unga Elsa och Anna och lås sedan upp vuxna versioner av systrarna på dina äventyr i deras land. Följ med i berättelsen och spela som ännu fler figurer såsom Olaf, Sven, Kristoffer, Hans och Pappsen!
  • UNIKA KRAFTÖKNINGAR FÖR VARJE FIGUR - Använd Annas fackla för att elda upp en hel rad kristaller eller Elsas glaciärkraft för att få alla kristaller med samma färg att magiskt försvinna! Prova även på Hans svärdsving för att skära rakt genom kristallerna och hitta ännu fler coola kraftökningar!

Användbara länkar

Krav för Android-enheter
Om din Android-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Android OS 2.3.3 och senare

högst upp på sidan

Krav för iOS-enheter
Om din iOS-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• iPhone 4 och senare, iPod touch 4 G och senare, iPad 2 och senare (inklusive iPad mini)
  • iOS 7.0 eller senare

högst upp på sidan

Krav för Windows Phone 8
Om din Windows Phone 8 uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Windows Phone 8
  • mediauppspelning
  • datatjänster
  • rörelse- och riktningssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

högst upp på sidan

Krav för Windows 8
Om din Windows 8-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Windows 8
  • Processorer som stöds: x86, x64, ARM

högst upp på sidan

Krav för Mac OS X
Om enheten uppfyller dessa krav bör du kunna spela spelet utan problem:
  • OS X 10.6.6 eller senare