Inside Out Thought Bubbles

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • PC
  • Windows Phone 8
  • iOS

Om Inside Out Thought Bubbles

posted on 2015/12/17

Disney Mobile Games, skaparna av Frozen Free Fall och Where’s My Water?, kommer nu med en unik bubbelskjutare baserad på Insidan ut, den nyaste filmen från Disney•Pixar!

Att växa upp kan vara knepigt, och för den unga flickan Jenny är det just så. Precis som alla andra så styrs Jenny av sina känslor; Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, ett kontrollcentrum inuti Jennys hjärna där de hjälper henne genom det dagliga livet. Följ med Jennys känslor på en resa för att matcha och sortera minnesbubblor medan du färdas genom unika platser inspirerade av filmen — Familjeön, Drömproduktioner, Fantasilandet och mer. Spela denna bubbelskjutare som vänder upp och ner på pusselgenren!

Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles

Ursprungligt lanseringsdatum: Juni 18, 2015

Aktuell uppdateringsversion: 1.8

Nyheter i denna version?
Fungerar det här spelet på min enhet? Klicka på din enhets plattform för systemkrav:

AndroidApple IconWindows 8Windows 8
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8

ANSVARSFRISKRIVNING: Det är Disney Mobile Support-policy att inte hjälpa vid felsökning av våra appar på enhetshårdvara som blivit modifierad eller ändrad ("rootad", "jailbreakad", etc.) jämfört med OEM-specifikationer eller mjukvara som blivit ändrad, flashad eller anpassad bortom möjligheter givna av utvecklaren. Medan vissa av våra produkter kan fungera på modifierad hårdvara och mjukvara kan vi på grund av den mängd varianter av modifieringar och potentiella risker endast ge support för officiellt godkända versioner av enhetshårdvara och mjukvara.

Spelfunktioner

• SKJUT OCH MATCHA minnesbubblor för varje känsla
  • LÅS UPP karaktärer medan du utforskar 125 nivåer, var och en med ett utmanande nytt pussel
  • SLÄPP LÖS POWER-UPS som är unika för varje känsla - Skapa en solsmäll med Glädje, låt regnet ösa ner med Vemod och skicka iväg en eldboll med Ilska!
  • UTMANA dig själv med fyra olika speltyper
  • ÖVERVINN hinder som hjärnfrys (Brain Freezes) och HOPPA FRAM tack vare hjälpmedel som hjärnstormar (Brain Storm)
  • LEV DIG IN I filmens värld via fantastiska 3D-animationer och gameplay med röstskådespelare från filmen!

Användbara länkar

Krav för Android-enheter
Om din Android-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Android OS 4.0.3 och senare

högst upp på sidan

Krav för iOS-enheter
Om din iOS-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• iPhone 4s och senare, iPod touch 4 G och senare, iPad 2 och senare (inklusive iPad mini)
  • iOS 7.0 eller senare

högst upp på sidan

Krav för Windows Phone 8
Om din Windows Phone 8 uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Windows Phone 8
  • mediauppspelning
  • datatjänster
  • rörelse- och riktningssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

högst upp på sidan

Krav för Windows 8
Om din Windows 8-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Windows 8
  • Processorer som stöds: x86, x64, ARM