• Android (Google Play)
  • iOS

Om STAR WARS™ App

posted on 2015/12/03

Star Wars-appen är din officiella mobila koppling till en galax långt långt borta. Med ett dynamiskt gränssnitt ger Star Wars-appen dig de senaste nyheterna, multimedia, sociala uppdateringar, specialevent och interaktiva funktioner.

Ursprungligt lanseringsdatum:
July 8, 2015

Aktuell uppdateringsversion: Version 1.6 (Android: Version 1.6.0.301)

Nyheter i denna version?
Fungerar det här spelet på min enhet? Klicka på din enhets plattform för systemkrav:

AndroidApple Icon
AndroidiOS

Hörlurar rekommenderas, särskilt för Force Trainer.

ANSVARSFRISKRIVNING: Det är Disney Mobile Support-policy att inte hjälpa vid felsökning av våra appar på enhetshårdvara som blivit modifierad eller ändrad ("rootad", "jailbreakad", etc.) jämfört med OEM-specifikationer eller mjukvara som blivit ändrad, flashad eller anpassad bortom möjligheter givna av utvecklaren. Medan vissa av våra produkter kan fungera på modifierad hårdvara och mjukvara kan vi på grund av den mängd varianter av modifieringar och potentiella risker endast ge support för officiellt godkända versioner av enhetshårdvara och mjukvara.

Spelfunktioner

• Få meddelanden direkt vid stora utannonseringar, inklusive nya trailers och filmnyheter
  • Ge appens gränssnitt ett tema i form av den ljusa/mörka sidan eller ett droidtema, alla med olika designer, ljud och animationer
  • Lås upp 3D-figurer från Star Wars: The Force Awakens via en särskild kamerafunktion som använder förstärkt verklighet
  • Ta och dela en Star Wars-"selfie" i diverse ikoniska kostymer och miljöer, inklusive som Jedi, prinsessan Leia (med hårknutar), Han Solos nedfrysta form, med mera
  • Få väder och femdygnsprognoser med Star Wars-tema, med originella teckningar och parallaxeffekter av planeter och platser i universum
  • Använd en ljussabel och öva dig mot en träningsdroid, som i Star Wars: A New Hope
  • Dela emojis och animerade GIF:ar med familj och vänner
  • Upptäck roliga fakta från bakom scenerna med This Day In Star Wars History
  • Spela upp klassiska ljudklipp och ljudeffekter från dina favoritfigurer, varelser, vapen, fordon och scener i Star Wars
  • Få snabba uppdateringar med en rullande nyhetsremsa
  • Räkna ner till stora släpp som Star Wars: The Force Awakens med en löpande timer
  • Registrera dig för ett Star Wars-ID och anslut dig till det växande communityt av Star Wars-fans, välj en avatar, skapa ditt eget handtag och bygg en ansluten profil
  • Läs officiella Star Wars-nyheter och bloggar från StarWars.com, liksom appexklusivt innehåll, inklusive det senaste om Star Wars: The Force Awakens, intervjuer med skaparna, med mera
  • Följ dina lokala och officiella sociala kanaler för Star Wars via samlade, anpassningsbara flöden från Facebook, Twitter och YouTube, liksom globala flöden från Tumblr, Google+ och Instagram
  • Titta på officiella Star Wars-videor, inklusive filmtrailers, bakom scenerna-material, med mera
  • Upptäck de senaste digitala apparna, produkterna och upplevelserna om Star Wars från en central hubb

Användbara länkar

• Klicka här för en länk till App Store
  • Klicka här för en länk till Google Play

Krav för Android-enheter
Om din Android-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• Android OS 4.1 och senare

högst upp på sidan

Krav för iOS-enheter
Om din iOS-enhet uppfyller följande krav bör du kunna spela spelet utan problem:

• iPhone 5 och senare, iPod touch 5 G och senare, iPad 3 och senare (inklusive iPad mini)
  • iOS 7.1 eller senare