• Console
  • Steam

Alla konsoler – Hur man gör en kall omstart

posted on 2015/08/27

Om du har har problem med att spela Disney Infinity 3.0 Edition, rekommenderar vi att du stänger av din konsol helt och hållet - även känt som en "kall omstart".

Xbox 360:

1. Stäng av konsolen.
2. Koppla ur nätaggregatet från konsolen och sedan nätaggregatet från vägguttaget.
3. Vänta fem minuter.
4. Anslut nätaggregatet till konsolen och vägguttaget igen.

Xbox One:

Följ dessa steg på Xbox supportsida.

PlayStation 3:

1. Håll in strömknappen i cirka fem sekunder tills den piper och släpp den då.
2. Vänta tills lamporna släcks och fläktarna stannar.
3. Tryck på strömknappen på baksidan. OBS: Detta är endast nödvändigt på de "tjocka" PlayStation 3-modellerna.
4. Koppla ur konsolen från vägguttaget och vänta fem minuter.
5. Anslut konsolen till vägguttaget igen.
6. Tryck på strömknappen på baksidan av konsolen om du har den "tjocka" modellen.

PlayStation 4:

1. Tryck på strömknappen på framsidan för att stänga av konsolen. Strömindikatorn blinkar en liten stund innan den stängs av.
2. Håll in strömknappen; släpp den efter att du hört två pip.
3. Anslut DualShock4-handkontrollen med USB-kabeln och tryck på PlayStation-knappen på handkontrollen.
4. Välj Starta om system.

Wii U:

1. Stäng av Wii U.
2. Vänta i 90 sekunder.
3. Slå på Wii U igen.