• Console
  • Steam

Alla onlinetjänster till Disney Infinitys spel har stängts ner.

posted on 2017/03/03

Tack för att du har varit en viktig del av Disney Infinity-upplevelsen och för din lojalitet och ditt engagemang för onlinecommunityt.

Saker du behöver veta:

• Konsolversionerna av Disney Infinity kommer fortfarande att gå att ladda ner från Sonys, Microsofts och Nintendos onlinebutiker. Även om alla Disney Infinitys onlinetjänster officiellt har stängts ner så kan du fortsätta spela konsolversionerna av Disney Infinity utan dessa funktioner.
  • Alla onlinetjänster, som Community-innehåll, multiplayer online och inloggning via Disneykonto, kommer att stängas ner i alla versioner av spelet.

Vi vill verkligen tacka dig för ditt stöd och din entusiasm under åren som gått.