• Console
  • Steam

Kan jag lägga på eller ta bort powerdiscar medan jag spelar?

posted on 2016/03/15

Versus
När du väljer arena kan du lägga upp till tre powerdiscar på varje spelarplats på Disney Infinity-basen som alla spelare sedan kan använda under matchen. När arenan är vald börjar matchen. Precis som med figurerna som valdes på föregående skärm är alla powerdiscar som har lagts ut låsta när matchen börjar.

Att lägga på eller ta bort powerdiscar från Disney Infinity-basen under matchen påverkar inte någonting.