• Console
  • Steam

Kan jag returnera Disney Infinity 3.0 när det läggs ner?

posted on 2016/06/01

Återbetalningspolicyn varierar beroende på din kopia av Disney Infinity 3.0:

Figurer, playset och fysiska kopior
Returer av Disney Infinity-produkter omfattas av retur- och återbetalningspolicyn hos återförsäljaren som du gjorde ditt köp hos. Hör med återförsäljaren ifråga för mer information.

Digitala kopior
Disney Infinity-köp från PC-affären återbetalas inte.
________________________________________
Vi hoppas ni fortsätter att utforska, söka nya äventyr och skapa era egna världar.  Läs relevant artikel nedan om du stöter på ett specifikt fel med ditt Inifinityköp: