• Console
  • Steam

Kan jag fortfarande spela Disney Infinity 3.0 online när spelet läggs ner?

posted on 2016/06/01

I dagsläget, vare sig du spelar på PC, mobilt, konsol eller Apple TV, kan du fortsätta att spela dina favoritplayset och skapa Toy Boxar online.

Alla onlinecommunitytjänster inklusive online multiplayer är fortfarande tillgängliga. Kolla Disney Infinitys webbplats regelbundet då vi ger information om nyheter och status om spelets onlinefunktioner för alla plattformar.