• Console
  • Steam

Skadad eller defekt del

posted on 2016/03/23

Bas

Om du har problem med din bas bör du först pröva felsökningstipsen i artikeln "Felsökning av basen".

Om felsökningstipsen inte hjälper lämnar du tillbaka basen till återförsäljaren för att se om de kan ge dig en ny.

Om återförsäljaren inte kan hjälpa till är du välkommen att skicka e-post till Disney Infinitys supportteam genom att klicka på den orangea knappen Kontakta oss längst ner på sidan. Skriv så mycket information som möjligt i ditt e-postmeddelande så att vi kan hjälpa till att felsöka ditt problem ytterligare:

• Detaljerad beskrivning av problemet
  • Namn på delen som inte fungerar
  • Typ av konsol

Skiva

Om din konsol har problem med att läsa skivan bör du först pröva felsökningstipsen i artikeln "Felsökning av skivor".

Om felsökningstipsen inte hjälper lämnar du tillbaka skivan till återförsäljaren för att se om de kan ge dig en ny.

Om återförsäljaren inte kan hjälpa till är du välkommen att skicka e-post till Disney Infinitys supportteam genom att klicka på den orangea knappen Kontakta oss längst ner på sidan. Skriv så mycket information som möjligt i ditt e-postmeddelande så att vi kan hjälpa till att felsöka ditt problem ytterligare:

• Detaljerad beskrivning av problemet
  • Namn på delen som inte fungerar
  • Typ av konsol

Figur/Playsetdel

Om du har problem med din figur eller playsetdel bör du först pröva felsökningstipsen i artikeln "Felsökning av figurer".

När du har fastställt vilken av dina figurer eller playsetdelar som är trasig eller defekt lämnar du tillbaka den till återförsäljaren för att se om de kan ge dig en ny.

Om återförsäljaren inte kan hjälpa till är du välkommen att skicka e-post till Disney Infinitys supportteam genom att klicka på den orangea knappen Kontakta oss nedan. Skriv så mycket information som möjligt i ditt e-postmeddelande så att vi kan hjälpa till att felsöka ditt problem ytterligare:

• Detaljerad beskrivning av problemet
  • Namn på delen som inte fungerar
  • Typ av konsol