• Console
  • Steam

Hur kan jag ersätta en skadad eller defekt del?

posted on 2016/03/23

Elsa Figure  Disney Infinity Jack Sparrow

Bas

Pröva följande om du har problem med din bas:
  • Koppla in basen i en annan USB-port
  • Kontrollera att du har slutfört genomgången/introduktionen; basen lyser inte upp förrän genomgången är slutförd
  • Kontrollera botten på basen för att säkerställa att du använder rätt version till din konsol
  • Placera basen på en stabil, säker och jämn yta
  • Kontrollera att basen inte står på en yta av metall eller i närheten av metallföremål

Om problemet kvarstår, ta tillbaka basen till återförsäljaren för att se om de kan erbjuda en ersättningsprodukt.

högst upp på sidan

Skiva
Pröva följande om din konsol har svårigheter att läsa av din skiva:
  • Kontrollera att konsolen har den senaste uppdateringen installerad
  • Kontrollera att det inte finns några repor på skivan
  • Rengör skivan med en mjuk mikrofiberduk
  • Kontrollera att skivan som sitter i är för rätt konsol
  • Pröva dessa felsökningstips

Om problemet kvarstår, ta tillbaka skivan till återförsäljaren för att se om de kan erbjuda en ersättningsprodukt.

högst upp på sidan

Figur eller Play set

Det är viktigt att följa dessa steg om du har problem med en figur eller ett Play set för att utesluta vilken del som orsakar det:
  • Byt ut din figur/ditt Play set med andra delar för att se vilken som inte fungerar
  • Kontrollera att figuren du använder är kompatibel med det Play set som står på basen
  • Pröva på ovanstående felsökningstips om ingen av dina figurer/Play set fungerar
  • Kontrollera att du använder rätt version av spelet:
  • Disney Infinity Play Set fungerar inte i Disney Infinity 2.0: Play without Limits
  • Figurer och Play Set från Disney Infinity 2.0: Play without Limits fungerar inte i Disney Infinity
  • Disney Infinity-figurer fungerar bara i Disney Infinity 2.0: Play without Limits Toy Box

När du har fastställt vilken figur eller Play set-del som är skadad eller defekt, ta tillbaka den till återförsäljaren för att se om de kan erbjuda en ersättningsprodukt.

högst upp på sidan

Om de inte har möjlighet att hjälpa dig är du välkommen att kontakta Disney Infinitys kundtjänst via e-post. Klicka på den orange knappen Kontakta oss nedan. Lämna så mycket information som möjligt i ditt e-postmeddelande så att vi kan hjälpa dig:
  • Detaljerad beskrivning av problemet
  • Namn på föremålet som inte fungerar
  • Konsoltyp