• Console
  • Steam

Hur länkar jag min konsol till mitt Disney-konto?

posted on 2016/03/23

När du startar spelet på en spelkonsol ombeds du att skapa ett Disney-konto. När du fyllt i den nödvändiga informationen, klicka på "Skapa konto" för att länka ditt nätverks-ID och Disney-konto. Om du behöver tillåtelse från en förälder kommer din förälder att behöva klicka på "Tillåt"-knappen i e-postmeddelandet som skickas till den e-postadress du angav.

För att länka ditt konto online, eller se efter om det redan är länkat:

1. Besök infinity.disney.com/se och klicka på "Logga in"-knappen.
2. På Disneys inloggningssida, ange ditt användarnamn eller e-postadress och ditt lösenord och klicka på "Logga in".
3. Klicka på rutan med ditt användarnamn i det övre vänstra hörnet av fönstret och välj "Mitt konto" från rullgardinsmenyn.
4. I "Mitt konto"-fönstret, klicka på "Mina länkade konsoler"-knappen.
5. "Hantera kontolänkning"-fönstret kommer nu att visa en lista med länkade konsoler.

OBS: På Wii U måste du ansluta direkt med din Wii U-konsol.

Min profil / statistik.
När du väl har länkat din konsol till ditt Disney-konto kan du kolla in din statistik och vilka figurer du har samlat på dig. Besök Disney Infinity-webbplatsen och kolla in din Disney Infinity-profil:

1. Besök infinity.disney.com/se och klicka på Logga in-knappen.
2. På Disneys inloggningssida, ange ditt användarnamn eller e-postadress och ditt lösenord och klicka på Logga in.
3. Klicka på rutan med ditt användarnamn i det övre vänstra hörnet av fönstret och välj Min profil från rullgardinsmenyn.
4. I profilfönstret kan du kolla in:

Antal insamlade stjärnor
Avklarade utmaningar
Besegrade fiender
Statistik, till exempel utmaningar, byggnation och körning

OBS: Du måste öka minst en figur till nivå ett för att din statistik ska visas.