• Console
  • PC

Disney Infinity: Action! - App-Profil - iOS

posted on 2014/08/28

Disney Infinity: Action!
iOS
Lanseringsdatum: 21 november 2013

Appbeskrivning
Använd fantasin för att väcka Disney Infinity-karaktärerna till liv med Disney Infinity: Action till iOS! Skapa dina egna filmer med Jack Skellington, Mr. Incredible, Sulley, Kapten Jack Sparrow och dig själv i huvudrollerna! Dela filmerna du skapar! Spara på enheten, lägg upp på Facebook och YouTube eller skicka via e-post. Skicka din video och bildtext till actionapp@disneyinfinity.com för en chans att få din video delad på Disney Infinitys Facebooksida.

Karaktärer

• Mr. Incredible, Sulley, Kapten Jack Sparrow, Jack Skellington

Appkrav
  • iPhone 4 och senare, iPod touch 4G och senare, iPad 2 och senare (inklusive iPad mini)
  • iOS 5.0 och senare

Appfunktioner
  • Skapa filmer med Mr. Incredible, Sulley, Jack Sparrow och nu även Jack Skellington!
  • Upptäck unika animationer och använd dem i Movie Maker för att skapa dina egna filmer!
  • Över 30 animationer – flexa musklerna med Mr. Incredible, fäktas med Jack Sparrow eller skräm en kompis med Sulley!
  • Använd tillbehör i dina videor, som Tron-disken eller Buzz Lightyears jetpack!
  • Dela filmerna du skapar! Spara på enheten, lägg upp på Facebook och YouTube eller skicka via e-post.