Disney Infinity: Toy Box Challenge

• Console

Disney Infinity: Toy Box Challenge - Spelprofil

posted on 2014/09/02

Disney Infinity
TOY BOX CHALLENGE
3DS™
Lanseringsdatum: 18 augusti 2013

Skaffa Disney Infinity: Toy Box Challenge till 3DS™, där du kan tävla på ditt eget Toy Box-spelbräde! Tävla, hoppa, klättra eller skjut – testa din skicklighet i över 50 minispel!
  • Välj ditt lag och ta dig an motståndet på 15 olika Toy Box-spelbräden
  • Få dina karaktärer att stiga i nivå och tjäna mynt för att få fler anpassningsdelar
  • Anpassa din spelupplevelse – välj byggnader, äventyr och dekorationer
  • Utöka din spelupplevelse genom att blanda karaktärer och världar
  • Samarbetsläge för upp till 2 spelare
  • ESRB-åldersmärkning - ESRB-märkt "E10+" för 10 år och uppåt. (tecknat våld)

Disney Infinity-basens modellnummer

Obs! De modellnummer som för närvarande listas i spelets bruksanvisning är felaktiga.

Nintendo 3DS-bas
   Modellnummer: INF-8032383
   FCC ID: QOF-8032383
   IC: 10749A-8032383