• Console
  • Steam

Behöver jag utföra en speluppdatering för att spela Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/04/06

Du måste utföra den nya speluppdateringen i Disney Infinity 3.0 innan du kan spela Marvel Battlegrounds-playsetet. Om din konsol är ansluten till Internet bör du automatiskt bli ombedd att ladda ner uppdateringen.

En Internetanslutning krävs för att utföra speluppdateringen. Information om hur du ansluter konsolen till Internet finns i konsolens bruksanvisning eller så klickar du på någon av följande länkar:

När konsolen är påslagen och ansluten till Internet sätter du i Disney Infinity 3.0-spelskivan. Medan spelet laddar kanske du blir ombedd att ladda ner en uppdatering. Följ anvisningarna på skärmen för att starta installationen. När uppdateringen är klar startar spelet och du kan börja spela Marvel Battlegrounds-playsetet!