• Console
  • Steam

Behöver jag utföra en speluppdatering för att spela Hitta Doris-playsetet?

posted on 2016/06/16

Du måste utföra den nya speluppdateringen i Disney Infinity 3.0 innan du kan spela Hitta Doris-playsetet. Om din konsol är ansluten till Internet bör du automatiskt bli ombedd att ladda ner uppdateringen.

En Internetanslutning krävs för att utföra speluppdateringen. Information om hur du ansluter konsolen till Internet finns i konsolens bruksanvisning eller så klickar du på någon av följande länkar:

PlayStation 3: http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connectwireless.html
PlayStation 4: http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/settings/nw_settings.html
Nintendo Wii U: http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/1126/p/431/c/787
Xbox 360: http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/networking/first-time-connection-solution
Xbox One: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/networking/first-time-connection-solution

När konsolen är påslagen och ansluten till Internet sätter du i Disney Infinity 3.0-spelskivan. Medan spelet laddar kanske du blir ombedd att ladda ner en uppdatering. Följ anvisningarna på skärmen för att starta installationen. När uppdateringen är klar startar spelet och du kan börja spela Hitta Doris-playsetet!

Har du problem med att komma åt nytt innehåll? Kolla in kompatibilitetssidan för Hitta Doris-playsetet på Disney Infinitys officiella webbplats.