• Console
  • Steam

Wii U-fel: Kan inte läsa skivan

posted on 2015/08/18

Du kan använda spelskivan för Disney Infinity 2.0 till Wii och spela med den på din Wii U-konsol, men du kommer att få felmeddelandet "unable to read the disc" om du inte är i rätt läge när du sätter i skivan.

Gör följande för att lösa detta problem och växla till Wii U-läget:

1. Klicka på Wii U:s menyikon - detta växlar tillbaka läget till Wii U:s normala gränssnitt.
2. Starta Disney Infinity 2.0 - Du bör kunna spela normalt när du har växlat läge.

Gör följande för att växla tillbaka till det normala Wii-läget:

1. Klicka på Wii U:s menyikon på GamePaden
2. Du blir då ombedd att synka till en Wii-fjärrkontroll.
3. Följ anvisningarna på skärmen

Om du får några andra felmeddelanden kan du pröva att rensa cacheminnet på din Wii U-konsol. Vi rekommenderar även att kontrollera att skivan är ren och skrapfri.