• Console
  • Steam

Felsökning av figurer

posted on 2016/03/23

Om din figur inte fungerar eller inte visas i spelet kan du pröva följande:

1. Pröva med en annan figur på samma plats på basen.
2. Följ dessa felsökningstips för basen.
3. Kontrollera att figuren är kompatibel med den version av Disney Infinity som du spelar. Tänk även på att alla figurer inte fungerar i alla playset; alla figurer kan däremot användas i Toy Boxen.
4. Använder du tre eller fler powerdiscar? Ta i så fall bort en och pröva igen.

Om du har prövat alla dessa steg och figuren ändå inte fungerar bör du läsa artikeln "Skadad eller defekt del" för vad du bör göra härnäst.