• Console
  • Steam

Hur sparar jag, laddar upp och skickar in min Toy Box?

posted on 2015/04/01

Spara din Toy Box

När du skapat din Toy Box i Disney Infinity 2.0 kan du spara och ladda upp den för att komma åt den från andra enheter:

1. Pausa spelet och välj "Spara".
  2. Välj "Ny sparfil", ange namn, beskrivning och sparningsinställningar för din Toy Box. OBS: Om du sparar till Disney Cloud kan du ladda ned din Toy Box på andra enheter. Dela med vänner låter vänner komma åt din Toy Box.
  3. Välj "Spara" för att bekräfta.

Ladda upp och Skicka in din Toy Box till Disney

Visa upp din Toy Box-skapelse! Följ dessa steg för att skicka in din Toy Box till Disney för en chans att bli utvald:

Du kan antingen skicka in din Toy Box till Disney från huvudmenyn eller inne i Toy Boxen.
Från huvudmenyn väljer du Community-innehåll.

Från din Toy Box öppnar du pausmenyn, välj "Online-/flerspelarläge" och välj "Community-innehåll".

1.     Välj Skicka in till Disney
  2.     Välj bland dina sparade Toy Boxar eller Toy Box-spel
  3.     Lägg till eventuella filter för att göra det enklare för communityn att hitta den
  4.     Ladda upp din Toy Box till Skicka in till Disney

Vi kan inte garantera att din Toy Box väljs ut, men vi ser alltid fram emot att se vad ni skapar!