• Console
  • Steam

Hur lägger jag till en andra spelare?

posted on 2016/03/22

Disney Infinity 3.0 har spel för två spelare på delad skärm! En spelare till kan gå med i spelet och styra den andra figuren (figuren på den runda platsen B på Disney Infinity-basen.)

PlayStation Logo PlayStation 3

1. Tryck på PS-knappen på den andra handkontrollen.
2. Välj den andra spelarens profil eller välj att spela som gäst.
3. Placera din Disney Infinity-figur på B-platsen (rund) på Disney Infinity-basen.
4. Tryck på START-knappen.
5. Spelet kommer att köras på delad skärm och den andra spelarens karaktär dyker upp!

PlayStation Logo PlayStation 4

1. Tryck på PS-knappen på den andra handkontrollen.
2. Välj den andra spelarens profil eller välj att spela som gäst.
3. Placera din Disney Infinity-figur på B-platsen (rund) på Disney Infinity-basen.
4. Tryck på OPTIONS-knappen.
5. Spelet kommer att köras på delad skärm och den andra spelarens karaktär dyker upp!

Xbox Logo Xbox 360

1. Tryck på Xbox Guide-knappen på den andra handkontrollen.
2. Välj den andra spelarens profil eller välj att spela som gäst.
3. Placera din Disney Infinity-figur på B-platsen (rund) på Disney Infinity-basen.
4. Tryck på START-knappen.
5. Spelet kommer att köras på delad skärm och den andra spelarens karaktär dyker upp!

Xbox Logo Xbox One

1. Tryck på Xbox Guide-knappen på den andra handkontrollen.
2. Välj den andra spelarens profil eller lägg till gäst för att spela som gäst.
3. Placera din Disney Infinity-figur på B-platsen (rund) på Disney Infinity-basen.
4. Tryck på Menyknappen.
5. Spelet kommer att köras på delad skärm och den andra spelarens karaktär dyker upp!

Nintendo Logo Wii U

1. Placera din Disney Infinity-figur på B-platsen (rund) på Disney Infinity-basen.
2. Tryck på plusknappen.
3. Spelet kommer att köras på delad skärm och den andra spelarens karaktär dyker upp!