• Console
  • Steam

Hur lägger jag till en andra spelare på Xbox One?

posted on 2016/01/22

Du kan lägga till en andra spelare till Disney Infinity 3.0 på Xbox One genom att välja en andra konsols användarprofil på din andra handkontroll. Att bara lägga till en andra spelare till en enskild profil fungerar inte.

Följ anvisningarna nedan för att skapa en till profil på Xbox One:

1. Klicka på fältet i övre vänstra hörnet på startsidan. Om någon redan är inloggad visas deras profilbid här.
2. Välj Lägg till ny.
3. Logga in med ditt Microsoftkonto.
4. Följ anvisningarna för att slutföra inställningen av kontot.

Läs Hur lägger jag till en andra spelare? för mer information om att spela på delad skärm.

Om du fortfarande har problem med att lägga till en andra spelare, pröva med att avsluta spelet och sedan starta det igen:

1. Tryck på Xbox-knappen när du är i Disney Infinity 3.0.
2. Se till att speltiteln är markerad och tryck på Menyknappen.
3. Välj Avsluta.