• Android (Google Play)
  • iOS

Hur ändrar jag min plats så att vädret är riktigt?

posted on 2015/07/14

Om du inte har gett STAR WARS™-appen tillstånd att komma åt din plats är väderfunktionen som standard satt till San Francisco, där Lucasfilm finns. Du kan ändra detta genom att följa anvisningarna nedan:

1. Se först till att du har en aktiv Internetanslutning. Tryck sedan på väderikonen i övre vänstra hörnet av skärmen:

Tap Weather Icon

2. Välj sökknappen:

Tap Search Icon

3. Sök efter din plats. Tryck på Aktuell plats när den är klar:

Tap Current Location

4. Appen ber dig nu om tillstånd att komma åt din plats. Tryck på Tillåt:

Tap Allow

Om du inte tillät platsspårning från början kan detta ändras via menyn Settings (Inställningar):

1. Under Settings trycker du på Sekretess och Lokaliseringstjänster:

Tap Location Services

2. Flytta reglaget för att aktivera Location Services och tryck sedan på STAR WARS™-appen. Välj När appen används.

Move the slider to ON