• Console
  • Steam

Hur rensar jag cacheminnet på min konsol?

posted on 2015/04/14

Om du har problem med att köra Disney Infinity 2.0 eller andra spel på din konsol kan du pröva med att rensa cacheminnet. Detta kan ofta hjälpa spelet att köra snabbare och mjukare.

Gå till sidorna nedan för steg-för-steg-instruktioner om hur du rensar cacheminnet på varje konsol:

PlayStation 3

1. Gå till Spel på menyfältet.
2. Scrolla ner till mappen Verktyg för speldata.
3 Leta fram Disney Infinity och tryck på triangelknappen.
4. Välj Radera från menyn Alternativ till höger.

Observera att du måste ominstallera eventuell försvunnen data nästa gång du spelar Disney Infinity.

PlayStation 4

1. Håll in PlayStation-knappen på handkontrollen i 3-5 sekunder för att få fram menyn Avstängningsalternativ.
2. Scrolla ner och välj Stäng av PS4-systemet.
3. Vänta 30-45 sekunder.
4. Slå på konsolen genom att trycka på PlayStation-knappen igen.
5. Du bör se PlayStations startskärm när konsolen startar om.