• PC
  • Steam

Hur raderar jag sparfiler för Steam-spelet?

posted on 2016/01/12

Följ anvisningarna nedan för att radera dina sparfiler från Disney Infinity 3.0 Edition för Steam:

1. Logga ut från ditt Disneykonto. Gå till huvudmenyn och sedan Inställningar > Online-inställningar > Logga ut.
2. Avsluta spelet.
3. Högerklicka på spelet i Steam-biblioteket.
4. Välj Ta bort lokalt innehåll och Ta bort för att bekräfta.
5. Avsluta Steam. Gå till Steam > Avsluta Steam.
6. Ta bort mappen Disney Interactive i Appdata-mappen (instruktioner här).
7. Logga in på Steam igen.
8. Ominstallera och starta spelet.

Detta tar bort allt utom ditt DLC och dina Steam-prestationer; de är kopplade till ditt Steam-konto.