• Console
  • Steam

Hur länkar jag Toy Boxar?

posted on 2015/10/13

Med Creativi-Toyen Toy Box-dörren kan du länka till och skapa en värld av Toy Boxar!

1. Öppna din Toy Box-redigerare när du är i en Toy Box och gå till kategorin Creativi-Toys. Bläddra, välj och placera ut Toy Box-dörren.

Disney Infinity 3.0 Edition - Toy Box Editor

2. Använd trollstaven och peka på Toy Box-dörren för att redigera den. Välj kopplingar från redigeringskontrollerna (kugghjulsikonen på vänster sida av förklaringen).

Disney Infinity 3.0 Edition - Equip the Magic Wand

3. Välj Egenskaper > Destination > Importera en Toy Box

Disney Infinity 3.0 Edition - Import Toy Box

4. Välj den Toy Box du vill länka till från listan och bekräfta.

Disney Infinity 3.0 Edition - Select Toy Box to link

5. Destinationen för dörren bör visa den valda Toy Boxen. Gå dit och välj Fortsätt.

Disney Infinity 3.0 Edition - PS3 Game Box

6. Du kommer då till den länkade Toy Boxen! Försök sätta upp en ny Toy Box-dörr och länka till fler Toy Boxar!

Disney Infinity 3.0 Edition - Destination: Linked Toy Box