• Console
  • PC

Hur länkar jag mitt Wii U till mitt Disneykonto?

posted on 2015/02/02

Följ stegen nedan för att länka ditt Disneykonto till din Wii U-konsol:

1. När du börjar spela Disney Infinity på Wii U blir du ombedd att länka ditt befintliga Disneykonto till spelet, eller skapa ett nytt konto.

Link Wii U

2. Ange ditt befintliga kontonamn eller skapa ett nytt konto. Om du anger ett befintligt konto så länkas det till din konsol på en gång!

Enter account

3. Om du väljer att skapa ett nytt konto fyller du i de uppgifter som behövs.

Child account

4. Om kontot har ett barns födelsedatum måste en förälder aktivera kontot via e-post.

Child account registration

5. Du har nu länkat ditt Disneykonto till din Wii U!

Följ anvisningarna nedan för att avlänka ditt Wii U (eller andra konsoler) från ditt Disneykonto:

1. Gå till infinity.disney.com och logga in på ditt Disneykonto.

User-added image

2. Välj Mitt konto från rullgardinsmenyn.

User-added image

3. Klicka på Mina länkade konsoler för att hantera de konsoler som är kopplade till ditt Disneykonto.

User-added image