• Console
  • Steam

Hur du tar bort eller redigerar rummet som du har satt ut i ditt INomhus?

posted on 2015/03/24

Välj en konsol för att hitta instruktioner om hur du tar bort eller redigerar rummet som du har satt ut i ditt INomhus i Disney Infinity (2.0-utgåvan):

1. Välj Toy Box > Mitt INomhus på Startmenyn
2. Tryck på — på GamePad-kontrollen
3. Härifrån kan du sätta ut olika rum, dekorationer och Creativi-Toys i din Toy Box, men du kan inte ta bort rum
4. Tryck på R-knappen på GamePad-kontrollen för att aktivera gnistläget
5. Använd A-knappen för att ta bort rum och B-knappen för att flytta rum
6. Tryck på R-knappen för att avsluta gnistläget

1. Välj Toy Box > Mitt INomhus på Startmenyn
2. Tryck på SELECT (PlayStation 3) eller styrplattan (PlayStation 4)
3. Härifrån kan du sätta ut olika rum, dekorationer och Creativi-Toys i din Toy Box, men du kan inte ta bort rum
4. Tryck på R1-knappen på handkontrollen för att aktivera gnistläget
5. Använd O-knappen för att ta bort rum och X-knappen för att flytta rum
6. Tryck på R1-knappen för att avsluta gnistläget

1. Välj Toy Box > Mitt INomhus på Startmenyn
2. Tryck på BACK-knappen på handkontrollen
3. Härifrån kan du sätta ut olika rum, dekorationer och Creativi-Toys i din Toy Box, men du kan inte ta bort rum
4. Tryck på RB-knappen på handkontrollen för att aktivera gnistläget
5. Använd B-knappen för att ta bort rum och A-knappen för att flytta rum
6. Tryck på RB-knappen för att avsluta gnistläget

1. Välj Toy Box > Mitt INomhus på Startmenyn
2. Tryck på Menyknappen på handkontrollen (ser ut som två överlappande rektanglar)
3. Härifrån kan du sätta ut olika rum, dekorationer och Creativi-Toys i din Toy Box, men du kan inte ta bort rum
4. Tryck på RB-knappen på handkontrollen för att aktivera gnistläget
5. Använd B-knappen för att ta bort rum och A-knappen för att flytta rum
6. Tryck på Menyknappen för att avsluta gnistläget