Disney Infinity (2.0 Edition): PS Vita

• Console

Hur ställer jag in mina Disney Infinity-basen för PS Vita?

posted on 2015/05/08

När du väl har packat upp Disney Infinity-basen måste du ställa den på en stadig, säker och jämn yta nära ditt PlayStation®Vita-system. Ställ den inte på en metallyta eller nära metallföremål.

Disney Infinity 2.0 Edition Base for PS Vita
A. Disney Infinity-figur och/eller plats för Power Disc
B. Disney Infinity Play Set-del och/eller plats för Power Disc och/eller Toy Box-spelskiva

Ställa in Disney Infinity-basen för PS Vita:

• Disney Infinity-basen behöver ansluta till PS Vita-systemet via trådlös Bluetooth®-teknik. Kontrollera att PS Vita-systemet är på och att kryssrutan för Bluetooth® är markerad i PS Vita-systemets inställningsmeny för Bluetooth®.
  • Håll in strömknappen på Disney Infinity-basen i 3-4 sekunder. LED-lampan på PS Vita-systemet blinkar blått fyra gånger.
  • Disney Infinity-basen försätts i parningsläge. LED-lampan på PS Vita-systemet växlar mellan rött och blått.
  • Om Disney Infinity-basen inte försätts i parningsläge håller du in strömknappen på Disney Infinity-basen i 12-15 sekunder tills LED-lampan börjar växla mellan rött och blått.
  • När den väl är ansluten blinkar LED-lampan blått var femte sekund.