• Console
  • Steam

Hur delar jag ägarskap för en figur i Disney Infinity 2.0?

posted on 2016/03/23

Första gången en figur spelas på en användares profil i Disney Infinity 2.0 får de välja att antingen dela ägarskap eller spela som gäst. När man spelar som gäst kommer figuren att ligga på samma nivå som den användarprofil som senast spelade med profilen. All erfarenhet som man samlar på sig när man spelar som gäst sparas på figuren och kan kombineras med erfarenheten som figuren fått på den andra användarens profil.

När man spelar på nya profiler och väljer att dela ägarskap kommer dessa profilers framsteg fortfarande att sparas på deras egna personliga sparfil, men den senaste nivån som figuren uppnått importeras automatiskt till den nya profilen och det är den nivån som gäller för den nya sparfilen.