• Android (Google Play)
  • iOS

Hur tar jag en selfie i STAR WARS™-appen?

posted on 2015/07/08

Fota dig själv i Star Wars-galaxen genom att ta en selfie i STAR WARS™-appen.

STAR WARS App - Selfie

Anpassa din selfie med diverse kostymer, figurer och bakgrunder från Star Wars.

STAR WARS App - Selfie

• Tryck på förgrundsfigursikonen för att bläddra bland kostymer till din selfie
  • Tryck på bakgrundsfigursikonen för att välja mellan olika figurer att lägga till scenen
  • Tryck på ljussabelikonen för att ändra dess färg (endast Jedi och Sith)
  • Tryck på landskapsikonen för att välja mellan olika Star Wars-platser till din scen
  • Tryck på figurplaceringsikonen (med pilarna) för att ändra bakgrundsfigurens placering

När fotot ser ut som du vill trycker du på kameraikonen för att ta selfien. När du har tagit selfien kan du ladda ner eller spara till din enhet, dela eller ta bort och ta en ny.