• Console
  • Steam

Hur låser jag upp leksaker från Disney Infinity 1.0 och 2.0?

posted on 2015/09/02

Om du har spelat Disney Infinity 1.0 och 2.0 är nu alla playset och Toy Box-leksaker som du tidigare hade låst upp i de versionerna tillgängliga i Disney Infinity 3.0 när du loggar in på det Disney ID-konto som du har kopplat till de versionerna.

När du startar Disney Infinity 3.0 och går till Toy Box-hubben, visar meddelanden på skärmen att dina tidigare upplåsta leksaker och föremål nu är upplåsta i denna version.

OBS: Även om dina leksaker har låsts upp och nu är tillgängliga så kanske du fortfarande behöver köpa dem igen med glimtar i leksakskiosken.