• Android (Google Play)
  • iOS

Hur använder jag Krafttränaren?

posted on 2016/02/05

Läs om hur du använder din ljussabel som en Jedi med Force Trainer.

STAR WARS App - Force Trainer

Din enhet är din ljussabel. Tutorialen lär dig att använda den och reflektera skott från fjärren.

Tryck på skärmen när du vill för att pausa träningen.

Du måste klara varje nivå för att gå vidare till nästa, men du kan alltid spela om tidigare nivåer genom att gå till nivåmenyn.

Träningen blir svårare och svårare i takt med att du förbättrar dina färdigheter. De lättare nivåerna ger visuella och hörbara ledtrådar, men senare utmanas du att spela med skölden nere och förlita dig helt på ljud (och kraften) för att förutspå var skotten ska komma och reflektera dem.