• Console
  • PC

Hur lägger jag till en andra spelare?

posted on 2016/03/23

PlayStation Logo PlayStation 3

1. Tryck på PS-knappen på den andra handkontrollen.
2. Välj den andra spelarens profil eller välj att spela som gäst.
3. Placera din Disney Infinity-figur på B-platsen (rund) på Disney Infinity-basen.
4. Tryck på START-knappen.
5. Spelet kommer att köras på delad skärm och den andra spelarens karaktär dyker upp!

Xbox Logo Xbox 360

1. Tryck på Xbox Guide-knappen på den andra handkontrollen.
2. Välj den andra spelarens profil eller välj att spela som gäst.
3. Placera din Disney Infinity-figur på B-platsen (rund) på Disney Infinity-basen.
4. Tryck på START-knappen.
5. Spelet kommer att köras på delad skärm och den andra spelarens karaktär dyker upp!

Nintendo Logo Wii U

1. Placera din Disney Infinity-figur på B-platsen (rund) på Disney Infinity-basen.
2. Tryck på plusknappen.
3. Spelet kommer att köras på delad skärm och den andra spelarens karaktär dyker upp!