• Console
  • PC

Hur använder jag Toy Box på min konsol?

posted on 2014/06/29

Varför kan jag inte redigera föremål i en nedladdad Toy Box?

Medan du kan spela med och interagera med alla föremål i en nedladdningsbar Toy Box måste du själv ha föremålet upplåst för att kunna redigera det.

topp

Jag har fastnat i fågelvy- eller sidokameraläge!

Om du inte kan lämna ett visst kameraläge, tryck helt enkelt på Back- eller SELECT-knappen.

topp

Jag kan inte markera föremål med min trollstav!

Om ett föremål är för långt borta för att du ska kunna använda din trollstav kan du gå in i  "Gnistläge " från Byggvyn. När du är en gnista kan du gå fram till föremålet för att redigera det.

topp

Disney Infinity-hubben
När du har startat Toy Box-läget, dyker din figur upp mitt på Disney Infinity-hubben. Hubben har fyra plattor som kan aktiveras genom att stå på dem, och de aktiverar olika delar av spelet.
  • Röd: Öppnar resmenyn. Du kan välja mellan bemästringsäventyr, äventyr, figuräventyr, förbyggd Toy Box-världar och det Play set som för närvarande står på Disney Infinity-basen. Du kan även spara din nuvarande Toy Box, eller ladda en sparad Toy Box.
  • Gul: Öppnar Disney Infinity-valvet. Använd snurr som du tjänat in i spelet för att låsa upp nya leksaker som kan användas i Toy Box-läget.
  • Grön: Öppnar leksaksaffären. Leksaker du redan har låst upp finns tillgängliga här.
  • Lila: Öppnar Hjältehallen.
topp

Bemästringsäventyr
Bemästringsäventyr är handledningsäventyr för Toy Boxar och Play set. Klara av det första tillgängliga bemästringsäventyret för att låsa upp fler. Byggbemästring, till exempel, visar hur du lägger till och justerar föremål vid spel i Toy Box, medan körnings-, strids- och de andra bemästringsäventyren visar hur du slåss, kör, etc. vid spel i Play set.

topp

Disney Infinity-valvet
Valvet har 16 olika leksaker tillgängliga åt gången. Använd snurr för att låsa upp en slumpvald leksak av de 16 tillgängliga. Du kan även blanda om valvet för att få 16 nya leksaker att snurra för. Du kan samla in snurr från gröna kapslar, genom att klara av bemästringsäventyr, öka dina figurers nivå och vinna medaljer i figur- och andra äventyr.

topp

Ladda ned Disney-Toy Boxar
Kolla in och spela i Toy Boxar designade av Disney Infinity-teamet och andra spelare:

1. Pausa spelet för att visa pausmenyn.
2. Välj "Online/Flerspelarläge" och sedan "Toy Box-delning".
3. Välj "Disney-Toy Boxar" och välj sedan den Toy Box du vill ha.
4. Välj "Spela nu" för att ladda ned och spela i Toy Boxen.

OBS: I listan med Toy Boxar visar en grön prick bakom molnikonen i Toy Box-platsen att Toy Boxen är nedladdad och redo att spela i.

topp

Ladda upp din egen Toy Box
När du har skapat en Toy Box kan du ladda upp den för att få tillgång till den från andra platser så här:

1. Välj "Online/Flerspelarläge" från pausmenyn.
2. Välj "Toy Box-delning" och "Mina Toy Boxar".
3. Välj "Ladda upp till Min Toy Box". (Där kan du komma åt den från andra platser.)
4. Ladda upp: "Detta laddar upp en ny Toy Box till Disney, och tar upp en av dina 100 platser. Vill du fortsätta?" Välj "Ja".
5. Ange ett namn och en kort beskrivning av din Toy Box, välj sedan bekräfta.

topp

Hur skickar jag in min Toy Box för att bli utvald av Disney?
När du väl har skapat din grymma Toy Box, öppna menyn.

1. Gå till online/flerspelarläge,
2. Toy Box-delning
3. Disney-Toy Boxar
4. Skicka in till Disney

Ge din Toy Box ett namn och beskrivning och skicka in den. Vi kan inte garantera att din Toy Box hamnar i listan över de utvalda, men vi ser fram emot att se vad du har skapat!

topp