• Console
  • PC

Hur ställer jag in mina figurer och min bas?

posted on 2014/07/28

Disney Infinity

Hur installerar jag basen?

1. När du väl packat upp Disney Infinity-basen, måste du ställa den på en stadig, säker och jämn yta nära din konsol.

a. Plats för Disney Infinity-Figur och/eller rund Power disc.
b. Plats för Disney Infinity-Figur och/eller rund Power disc.
c. Plats för Disney Infinity-Play Set-del eller sexkantig Power disc.

2. Koppla in USB-kabeln mellan Disney Infinity-basen och ett ledigt USB-uttag på framsidan av din konsol.

3. Använd strömknappen på framsidan av din konsol för att starta konsolen, detta startar även Disney Infinity-basen.

4. Mata in spelskivan för Disney Infinity i din konsols skivläsare för att starta spelet.

Hur använder jag Disney Infinity-basen?

När en spelare går med i spelet ombeds de att ställa en Disney Infinity-figur på basen. Försäkra dig att Disney Infinity-figuren ställs på en av de två runda platserna på basen. Disney Infinity-Play set-delen måste ställas på den sexkantig platsen, C.