• Console
  • Steam

Internetanslutning krävs

posted on 2015/12/17

För att spela i världar fyllda med oändliga äventyr i Disney Infinity 3.0 behöver du ladda ner en speluppdatering, vilket kräver en Internetanslutning.

Information om hur du ansluter konsolen till Internet finns i konsolens bruksanvisning eller så klickar du på länken till din konsol nedan.

Nintendo Wii U http://www.nintendo.se/
1. När konsolen är påslagen och ansluten till Internet sätter du i Disney Infinity 3.0-spelskivan.
2. Medan spelet laddar kanske du blir ombedd att ladda ner en uppdatering. Följ anvisningarna på skärmen för att starta installationen
3. När uppdateringen är klar startar spelet och du kan börja spela Disney Infinity 3.0!