• Console
  • Steam

Varför saknas det föremål i min Disney Infinity-Toy Box i Disney Infinity 2.0?

posted on 2014/09/19

Tyvärr finns vissa föremål som fanns tillgängliga i Disney Infinity inte kvar i Disney Infinity 2.0.

Detta inkluderar väx- och krympgeggfunktioner. När du laddar ned din 1.0-Toy Box till ditt 2.0-Spel kan funktioner saknas.

Dock har vi lagt till ett gäng coola nya funktioner till Toy Boxen, bland annat helt nya redigeringsverktyg och föremål med Marvel-tema! Vi ser fram emot att se era skapelser.