Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0 Edition

  • Console
  • Steam

Komboattacker med Ljussabel™

posted on 2015/08/27


Star Wars™-figurer som använder ljussabel i Disney Infinity 3.0 Edition kan utföra de flesta av följande komboattacker med ljussabel:
 
Attackkombo - Tryck på attackknappen upprepade gånger för att utföra en attackkombo.

Avfyrare - Håll in attackknappen när du står på marken för att bryta motståndarens gard och skjuta upp dig och motståndaren i luften.

Luftkombo - Tryck upprepade gånger på attackknappen i luften för att göra en kombo som slår tillbaka motståndaren.

Luftsmäll - Om du håller in attackknappen när du är i luften gör du en luftsmäll som tar ner ett flygande mål till marken med spelaren, samtidigt som fiender på marken i närheten rensas undan.

Luftangrepp - Fördröj det tredje trycket på attackknappen när du är i luften för att jonglera med fienden och fortsätta attackera den i luften.

Gardbrytarkombo 1 - Fördröj det andra trycket på attackknappen för att påbörja en kraftfull gardbrytarkombo mot en fiende.

Gardbrytarkombo 2 - Fördröj det andra trycket på attackknappen för att påbörja en kraftfull gardbrytarkombo som slår flera slag på en fiende.
 


Följande Star Wars™-figurer har sina egna unika komboattacker med ljussabel:
 
Obi-Wan Kenobi:  Dubbelattack - Tryck på höger avtryckare och sedan på attackknappen för att utföra en kraftfull dubbelattackerande hoppattack.

Yoda: Liten men snabb - Rusa mot en fiende och tryck sedan på höger avtryckare och upprepade gånger på attackknappen för att slå flera gånger från olika vinklar i ett rasande tempo.

Anakin: Anakins ilska - Tryck på attackknappen upprepade gånger för en uppsjö av ljussabelattacker medan du kraftrusar.

Ahsoka: Snurrande räddning - Tryck på attackknappen upprepade gånger för att påbörja en snurrande ljussabelattack medan du rusar. Tryck på höger avtryckare för att rusa.

Darth Maul: Darths rusattack - Tryck på höger avtryckare och sedan på attackknappen medan du rusar mot dina fiender för att skicka iväg dem med en kraftfull ljussabelstöt.

Var den här artikeln till hjälp?


Fortfarande letar efter rätt svar?

Kontakta oss