• Console
  • Steam

Komboattacker med Ljussabel™

posted on 2015/08/27

Star Wars™-figurer som använder ljussabel i Disney Infinity 3.0 Edition kan utföra de flesta av följande komboattacker med ljussabel:

Attackkombo - Tryck på attackknappen upprepade gånger för att utföra en attackkombo.

Avfyrare - Håll in attackknappen när du står på marken för att bryta motståndarens gard och skjuta upp dig och motståndaren i luften.

Luftkombo - Tryck upprepade gånger på attackknappen i luften för att göra en kombo som slår tillbaka motståndaren.

Luftsmäll - Om du håller in attackknappen när du är i luften gör du en luftsmäll som tar ner ett flygande mål till marken med spelaren, samtidigt som fiender på marken i närheten rensas undan.

Luftangrepp - Fördröj det tredje trycket på attackknappen när du är i luften för att jonglera med fienden och fortsätta attackera den i luften.

Gardbrytarkombo 1 - Fördröj det andra trycket på attackknappen för att påbörja en kraftfull gardbrytarkombo mot en fiende.

Gardbrytarkombo 2 - Fördröj det andra trycket på attackknappen för att påbörja en kraftfull gardbrytarkombo som slår flera slag på en fiende.

Följande Star Wars™-figurer har sina egna unika komboattacker med ljussabel:

Obi-Wan Kenobi:  Dubbelattack - Tryck på höger avtryckare och sedan på attackknappen för att utföra en kraftfull dubbelattackerande hoppattack.

Yoda: Liten men snabb - Rusa mot en fiende och tryck sedan på höger avtryckare och upprepade gånger på attackknappen för att slå flera gånger från olika vinklar i ett rasande tempo.

Anakin: Anakins ilska - Tryck på attackknappen upprepade gånger för en uppsjö av ljussabelattacker medan du kraftrusar.

Ahsoka: Snurrande räddning - Tryck på attackknappen upprepade gånger för att påbörja en snurrande ljussabelattack medan du rusar. Tryck på höger avtryckare för att rusa.

Darth Maul: Darths rusattack - Tryck på höger avtryckare och sedan på attackknappen medan du rusar mot dina fiender för att skicka iväg dem med en kraftfull ljussabelstöt.