• Console
  • Steam

PlayStation 3 - Radera sparade spelfiler

posted on 2015/08/31

Om du har prövat att rensa cacheminnet på din PlayStation 3 och fortfarande upplever laddningsproblem kan du pröva med att radera dina sparade spelfiler. När du raderar sparade spelfiler försvinner din aktuella spelframgång och detta kan krävas som ett sista steg för att lösa de laddningsproblem du upplever. När du har raderat alla relaterade spelfiler startar du om spelet som om det vore nytt.

Följ anvisningarna nedan för att radera dina sparade spelfiler på Disney Infinity 3.0:

1. Öppna menyn och bläddra till Spel.
2. Bläddra till Verktyg för sparade data.
3. Välj Disney Infinity och tryck på TRIANGEL-knappen.
4. Välj Radera från menyn Alternativ.