• Console
  • Steam

PlayStation 4 - Radera sparade spelfiler

posted on 2015/08/31

Om du har prövat en kall omstart på din PlayStation 4 och fortfarande upplever laddningsproblem kan du pröva med att radera dina sparade spelfiler. När du raderar sparade spelfiler försvinner din aktuella spelframgång och detta kan krävas som ett sista steg för att lösa de laddningsproblem du upplever. När du har raderat alla relaterade spelfiler startar du om spelet som om det vore nytt.

Följ anvisningarna nedan för att radera dina spelfiler på Disney Infinity 3.0:

1. Öppna menyn och klicka på Inställningar.
2. Bläddra till Hantering av sparade data i programmet.
3. Välj Disney Infinity och välj rätt fil.
4. Välj Radera.