• Console
  • Steam

Powerdiscar

posted on 2016/03/23

Disney Infinity Power Discs kan användas för att förbättra och utöka upplevelsen i Disney Infinity på flera sätt.

Det finns två olika typer av Power discar:

Runda - dessa powerdiscar låser upp särskilda powerups, kostymbyten, teamups och specialevent. De kan användas i playset och i Toy Boxen.

Circular Power Discs

Åttasidiga Power discar låser upp speciella prylar, fordon och teman som tillåter ännu mer anpassning. De går bara att använda i Toy Box.

Power discar med en boll lägger till prylar, fordon och mer:

Hexagonal Power Discs

Power discar med en målarpensel lägger till teman, terräng och mer:

Paintbrush

Kombinera upp till två runda Power discar eller två åttasidiga Power discar för att skapa unika kombinationer!

högst upp på sidan

Använda dina Power discar

Runda – placera en rund Power disc under en figur på basen. Du kan kombinera två Power discar åt gången för att skapa unika kombinationer. Runda Power discar fungerar på en gång!

Åttasidiga – placera en åttasidig Power disc på basens åttasidiga plats. Precis som med runda Power discar kan du kombinera upp till två åt gången. Om det är en Power disc med ett tema dyker ett meddelande upp och frågar om du vill ändra temat.

högst upp på sidan

Power discar och webbkoder

Det finns inga webbkoder för fysiska Power Discs. Med den digitala PC-versionen av Disney Infinity och Disney Infinity: Toy Box till iPad har du dock möjlighet att köpa specifika Power Discs till ett rabatterat pris. Besök PC-Shop för mer information.

PC Shop Power Discs