StarWars.com

• Online

STAR WARS™-konto – Inställningar och allmän information

posted on 2014/07/23

Om du vill skapa ett STAR WARS™ (Disney)-konto online:

StarWars.com - Disney Account Sign Up

• Gå till starwars.com och klicka på Logga in.
  • Ange ditt födelsedatum och klicka på Fortsätt-knappen.
  • Ange dina uppgifter, inklusive din e-postadress och visningsnamn.
  • Markera rutan för att godkänna användarvillkor och sekretesspolicy och klicka sedan på Skapa konto.
  • Ett meddelande kommer att dyka upp som bekräftar att ditt konto har skapats.

Om du har glömt lösenordet till ditt STAR WARS™ (Disney)-konto:

• Gå till starwars.com och klicka på Logga in.
  • Klicka på länken Glömt ditt lösenord på inloggningsskärmen.
  • När det efterfrågas, ange användarnamnet eller e-postadressen som du använde när du skapade ditt konto
  • Vi kommer att skicka ett meddelande till e-postadressen med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord.
  • OBS: Lösenordet måste ha minst 8 tecken och innehålla minst en bokstav och en siffra.

Uppdatering av inställningarna på ditt STAR WARS™ (Disney)-konto:

• Gå till starwars.com och klicka på Logga in.
  • Ange ditt användarnamn eller e-postadress samt lösenord på inloggningsskärmen och klicka på Logga in.
  • Klicka på ditt användarnamn i det övre högra hörnet i fönstret och välj Konto från den nedrullningsbara menyn.
  • Härifrån kan du uppdatera ditt konto och din profilinformation.