Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0 Edition

  • Console
  • Steam

Följeslagare: Odling och matning

posted on 2015/08/27


När du har klarat guiden Växtplantering kan dina följeslagare plantera grödor och skörda växter som kan användas till mat.

Börja med att gå till den gröna följeslagarportalen från Toy Box-hubben. Gå nedför tegelstensvägen till den lysande gröna portaldörren. Välj Växtplantering för att komma till Toy Box-farmen.


Odling
Du behöver utrusta din följeslagare med ett jordbruksredskap för att plantera grödor. Gå till utrustaren och öppna undermenyn Utrustning. Gå till kategorin Verktyg och Vapen; bläddra till och välj hackan. Avsluta utrustaren och gå till en ägd tomt. Välj Bearbeta tomt för att din följeslagare ska plantera grödor. Det tar lite tid för grödorna att växa. Du kan även låta flera följeslagare bearbeta tomter samtidigt. Medan dina följeslagare arbetar kan du resa till Toy Box-hubben och komma tillbaka senare för att se vad som har vuxit fram.

Utöver mat växer även blommor och ogräs. Blommor ger dig glimtar medan ogräs är ett plågoris som måste tas bort. Du kan ta bort ogräs genom att attackera det.

Vissa grödor kan ge specialföremål som en bondehatt eller en avancerad hacka. Om du utrustar din följeslagare med en bondehatt hjälper den följeslagaren att odla specifika sorters mat. En tomatbondehatt ger t ex fler tomater. Avancerade hackor hjälper dig att plantera mer mat.

Om du behöver mer utrymme för att plantera grödor kan du alltid köpa fler tomter. Stå i mitten av en tom tomt för att köpa den.


Matning
Följeslagare behöver skötas om och matas; de berättar normalt för dig när de är hungriga med ett popupmeddelande. För att mata din följeslagare öppnar du undermenyn Mat. Bläddra till den typ av mat du vill mata följeslagaren med och välj den. När du matar din följeslagare blir de inte bara mätta, deras färdigheter ökar dessutom. Tomater ökar t ex en följeslagares attackförmåga.

Här är en ofullständig lista över de grödor som du kommer att kunna odla och vilka färdigheter som ökar:

    Majs - Energi
     Candy Corn - Energi
     Morötter - Tur
     Pizza - Tur
     Solrosfrön - Verktyg
     Churro - Verktyg
     Joakims chokladmynt - Energi och tur
     Slickepinne - Hjärta och verktyg
     Sallad - Hjärta
     Grön geléböna - Hjärta
     Tomat - Attack
     Sockervadd - Attack

NOTE: Du kan även hitta mat i lådor och kapslar i Toy Box-nivåer.


 

Var den här artikeln till hjälp?


Fortfarande letar efter rätt svar?

Kontakta oss