• Console
  • Steam

Toy Boxar med särskild åtkomst – MagicBands

posted on 2015/11/03

Du kan låsa upp exklusiva Toy Boxar med särskild åtkomst i Disney Infinity 3.0 Edition med det MagicBand du fick när du senast besökte Disneys nöjesparker!

När du spelar i Disney Infinity 3.0 Edition, se till att du är:

• Inloggad på ditt Disneykonto
  • Inuti en Toy Box

Låsa upp exklusiva Toy Boxar med särskild åtkomst i Disney Infinity 3.0 Edition:

1. Lägg ditt MagicBand på den sexkantiga platsen på Disney Infinity-basen. Om du har en playsetdel på den platsen får du ta bort den först.

User-added image

2. Välj Online/flerspelarläge från pausmenyn eller huvudmenyn.

Disney Infinity 3.0 Edition - Online/Multiplayer

3. Välj Community-innehåll och sedan Toy Boxar med särskild åtkomst.

Disney Infinity 3.0 Edition - Community Content

MagicBands från olika nöjesparker låser upp olika Toy Boxar och överraskningar. Ha så kul!