• Android (Google Play)
  • iOS

Tips – STAR WARS-appen

posted on 2015/12/04

Du kan använda följande tips för att förbättra din upplevelse när du använder Star Wars-appen:

• Se till att ha en stark WiFi-anslutning eller en obegränsad dataplan. För att använda funktioner som Augmented Reality, Force Trainer och Jakku Spy behöver du ladda ner stora filer. En stark WiFi-anslutning rekommenderas.
  • Om du har problem med att avsluta Jakku Spy när en video har spelat klart i Google Cardboard eller Magic Window-läge ska du kolla på knappen Exit VR (Avsluta VR).
Shift gaze to Exit VR in Google Cardboard
  • Om du har problem med att avsluta Jakku Spy i Magic Window-läge ska du leta efter en liten vit prick i mitten av skärmen. Vrid din enhet åt höger för att flytta pricken till Exit VR. Ikonen blir vit innan det avslutas.
Turn your device so white dot moves over to Exit VR. Move white dot over to right to exit Jakku Spy mode.
  • När du har startat Jakku Spy och kalibrerat Google Cardboard på en iOS-enhet och trycker på Continue (Fortsätt) skickas du in i en loop. Du kan lösa detta problem genom att välja Back (Tillbaka) i övre vänstra hörnet av skärmen.
Select Back to proceed to Jakku Spy feature after calibrating your Google Cardboard.