• Console
  • Steam

Toy Box-hubben: Disney Infinitys El Capitan-teater

posted on 2015/08/27

Besök Disney Infinitys El Capitan-teater för att strömma avsnitt av Toy Box TV och för att spela de senaste utvalda Toy Boxarna. Gå till auditoriets dörrar och välj Använd för att visa och välja det avsnitt du vill titta på. I Lobbyn går du fram till de utvalda affischerna och väljer Använd. En kort beskrivning av Toy Boxen visas, samt alternativet att välja och spela.

OBS: En Internetanslutning krävs för att använda denna funktion. Du måste vara inloggad med en profil som är länkad till ett giltigt Disneykonto.