• Console
  • Steam

Toy Box-hubben: Flynns arkad

posted on 2015/08/27

Besök arkaden för att hoppa in i en Toy Box där du automatiskt paras ihop med upp till tre andra Disney Infinity-fans från hela världen. Bara gå fram till någon av arkadmaskinerna och välj Använd. En kort beskrivning av Toy Boxen visas, samt alternativet att välja och spela.

OBS: En Internetanslutning krävs för att använda denna funktion. Du måste vara inloggad med en profil som är länkad till ett giltigt Disneykonto. Chattfunktionen är inaktiverad i detta läge för spelarnas säkerhet.