• Console
  • Steam

Toy Box-hubben: Värdar

posted on 2015/09/01

När du kommer till Toy Box-hubben stöter du på flera värdar; stadsbor som är där för att lära dig om de olika lägena, funktionerna och hur man spelar i Toy Boxen.

Musse från trollkarlens lärling – Toy Boxens välkomstvärd; skapa en ny Toy Box eller kom åt dina sparade Toy Boxar

Luigi – Driving Host
Luigi – Fordonsvärden; allt du behöver veta om att köra fordon, inklusive hur man driftar

Phil – Combat Host
Phil – Stridsvärden; lär dig hur man anfaller, gör komboattacker och blockerar

Mulan – Exploration Host
Mulan – Utforskningsvärden; lär dig hur man hoppar, klättrar och når nya höjder. Utmaning: Lås upp utforskningsäventyrsportalen

Woody – Sidekick Host
Woody – Följeslagarvärden; introducerar spelare till följeslagare och hur man spelar med dem. Utmaning: Lås upp följeslagarportalen.

Main Street Host
Huvudgatans värd: Öppnar Huvudgatan och introducerar Anden

Genie – Base Host
Anden – Infinity-basens värd; svarar på frågor om playset, Toy Box-expansionsspel och figurer

Merlin – Creation Host
Merlin – Skaparvärden; öppnar portalen till byggbaserade Toy Boxar/spel

Sam Flynn – Arcade Host
Sam Flynn (TRON) – Låser upp Flynns arkad; besök arkaden för att få kontakt med andra Disney Infinity-fans världen runt. (OBS: En Internetanslutning krävs för att använda denna funktion.)

Benjamin Syrsa – Låser upp Disney Infinity-teatern för att strömma Toy Box TV (OBS: En Internetanslutning krävs för att använda denna funktion.)

Scrooge McDuck – Toy Store Host
Joakim von Anka – Leksakskioskens värd; köp leksaker, leksaksbitar, byggnadsdelar med mera

Hjältehallen: Marvel; Star Wars; Disney; Pixar - Visa dina upplåsta figurer, fordon, med mera