• Console
  • Steam

Vad är Toy Box Speedway?

posted on 2015/10/09

Toy Box Speedway är ett fristående Toy Box-expansionsracingspel till Disney Infinity som kan spelas med alla dina Disney Infinity-figurer, inklusive figurer från 1.0 och 2.0. Du kan köra mot andra spelare i flerspelarläget via lokal co-op för två spelare eller för fyra spelare online.

Allt du behöver för att börja spela är:
  • Expansionsspeldelen Toy Box Speedway
  • Spelet Disney Infinity 3.0
  • En Disney Infinity-bas
  • Disney Infinity-figur(er), från Buzz Lightyear och Iron Man till Darth Vader
  • Valfritt: Alla powerdiscar med landbaserade fordon fungerar i Toy Box Speedway

Från Toy Box Speedway-hubben kan du hoppa in i en racerbil och börja öva på racingbanan, stuntrampar och rälsar. Kör igenom de gröna sexkantiga sköldarna för en omedelbar fartökning. Åk till någon av de tre racingmedaljerna för att börja tävla när du känner dig redo.

Körlägen

Race:
Rejsa igenom en mängd banor med olika teman medan du kommer före dina motståndare till mållinjen
  • Välj motorstorlek, 50-100-250
  • Single Track Battle Race; Grand Prix Battle Race
  • Välj bana

Battle Race:
Skjut dina motståndare av banan medan du undviker attacker i ett race till mållinjen

• Välj motorstorlek, 50-100-250
  • Single Track Battle Race; Grand Prix Battle Race
  • Välj bana

Time Trial:
Försök att slå den bästa varvtiden i detta race för en spelare
  • Välj motorstorlek, 50-100-250
  • Single Track Battle Race; Grand Prix Battle Race
  • Välj bana

Racerbanor
  • Agrabah Raceway
  • San Fransokyo Circuit
  • Arendelle Racing Rink
  • Gravity Falls Mystery Tour
  • Road to Knowhere
  • Monsters Mayhem
  • Halloween Town Highway
  • Dunes of Tattooine
  • Sugar Rush Raceway

Tips:
  • Varva! Tryck på höger avtryckare för ett race för att fylla din turbomätare och få en fördel mot motståndarna.
  • Aktiva vapen och powerups visas nere till vänster.
  • Håll utkik efter genvägar och vägfaror, de finns på varje bana.

Drifta
När du driftar fyller du turbomätaren vilket ger dig ännu mer fart. Håll in vänster och höger avtryckare medan du rör på vänster styrspak. Vicka höger styrspak framåt för en fartökning.